Тетово
Добрeдојдовте на веб страната на електронско даночно одделение на ОПШТИНА ТЕТОВО За да се логирате внесете ја вашата е-пошта и лозинка. Доколку немате креирано профил одете во делот регистрација.

Во делот Плати данок, може да го платите вашето решение за данок без најава на системот за преглед на даноци.
денари
денари
денари