Заборавена лозинка
Тетово Добродојдовте на веб страната на електронско даночно одделение на ОПШТИНА ТЕТОВО За да се логирате внесете ја вашата е-пошта и лозинка. Доколку немате креирано профил одете во делот регистрација.

Во делот Плати данок, може да го платите вашето решение за данок без најава на системот за преглед на даноци.
Најави се